Om oss

Radio Sandefjord gir deg alt du trenger av lokale nyheter, sport, vær, trafikk og reportasjer i tillegg til favorittmusikken din på løpende bånd.

Slik kan du høre oss:

  • FM 98,6 fra senderen i Sandefjord
  • Webradio

 

Vi lager radio for målgruppen 20 til 40 år - yrkesaktive og moderne mennesker med samme smak i musikk og underholdning. Vi spiller dagens største hits, blandet med de største og beste låtene fra 80-tallet og frem til i dag. Vi vektlegger variasjon og liker å grave i musikkbunkene for å sørge for at du alltid hører noe nytt og kan bli hos favorittstasjonen din lenge!

Radio Sandefjord er heleid av og en del av Jærradiogruppen AS, som har blitt ett av Norges største lokalradiokonsern med eierinteresser i radiostasjoner over hele landet. Vi driver noen av landets mest tradisjonsrike og populære radiostasjoner, omsetter for ca 25 millioner kroner årlig og har ca 30 ansatte. I Vestfold driver vi Radio Tønsberg, Radio Sandefjord og Radio Horten.

Jærradiogruppen har lange og stolte tradisjoner med sammenhengende drift siden 1985 da det ble åpnet for kommersiell radiodrift i Norge. Vi er i dag en aktør med stabilt gode lyttertall og solide markedsposisjoner.

Jærradiogruppen består i dag av Radio Tønsberg, Radio Sandefjord, Radio Horten, Radio Grenland, Radio Nordsjø, JærRadioen, Radio Sandnes, Radio Atlantic og Radio Ålesund, samt at vi er gode venner med resten av lokalradio-norge i fall du skulle ha markedsføringsbehov som strekker seg også utenfor våre regioner.

 

Takk for at du velger oss! Vi gjør vårt beste for å fortjene tilliten hver eneste dag.